TeamsInNet tarjoaa sinulle näitä ominaisuuksia

TeamsInNet on kirjautuneiden käyttäjien käytettävissä oleva pilvipalvelu, joka toimii WordPress Multisite-alustan päällä.

Käyttäjät voivat julkaista alustalla sisäisesti tai ulkoisesti artikkeleitaan tai tapahtumiaan. Jakaa tietoa ja tiedostoja omalle tiimille turvallisesti Päätoimittajan valvonnan alaisena. Päätoimittaja on TeamsInNetin alisivuston hankkinut henkilö, sekä kenet hän on määritellyt myös Päätoimittajaksi sivustolleen.

TeamsInNetin käyttöön ei tarvita muita tilejä tai rekisteröitymisiä, kuin TeamsInNetin oma rekisteröityminen käyttäjäksi. Näinollen käyttäjien tietoja ei säilytetä millään muulla taholla tai maantieteellisellä sijainnilla, kuin Suomessa. Ikärajoituksia palveluun ei ole, koska esim lapsen opetellessa ensiaskeleitaan internetin maailmassa omalla Pääkäyttäjän (Vanhempi) valvomalla sivustolla, ei pääse syntymään tilanteita, missä nuori pääsisi vahingossa kohtaamaan epäsovinnaista materiaalia. TeamsInNetin perustoiminnot auttavat oppimaan myöhemmin jokapäiväisessä elämässä tarvittavia informaatioteknologian taitoja. Sivuston toiminnot pyritään pitämään mahdollisimman simppeleinä. Helposti opittavina. Ilman massivista määrää informatiivista tai käyttäjän keskittymistä häiritseviä liikkuvia komponentteja eri sivuilla. TeamsInNet on tehty ihmisille opin- tai oman tiimin-alustaksi. Oli käyttäjä sitten nuori tai vanhempi, tervetuloa käyttäjäksi.

Kaikki toiminnot ovat käytettävissä suoraan FrontEndin (Selainpuolen) kautta. Pääsy myös Admin-konsoliin on sallittu Päätoimittaja-roolille.

Tämän uuden palvelun aluksi, on käytettävissä seuraavia toimintoja:

 • Tapahtumakalenteri
 • Blogialusta
 • Tiedostojen säilytys
 • Linkkien säilytys
 • Erillisoptioina WordPress-lisäosat sopimuksen mukaan

TeamsInNet kehittyy ja kasvaa käyttäjiensä mukana. Palautteesi on meille tärkeää. Laita yhteydenottopyyntö kysyäksesi tai kommentoidaksesi, mitä mieleen tuleekin.

Terveisin,

TeamsInNet

Jaa tämä:
TeamsIn Net

TeamsIn Net

Admin

2 thoughts on “TeamsInNet tarjoaa sinulle näitä ominaisuuksia

 • 19.4.2017 at 13:37
  Permalink

  Mitä tää maksaa?
  Miten se käytännössä tapahtuu jos haluan tehdä pojalleni tilin jotta hän voisi opetella käyttämään pilvipalveluita ja saisi perustaa oman blogin? Miksi minun kannattaisi käyttää teitä eikä perustaa omaa palvelinta? Voisinko tätä kautta hallintoina isovanhempieni netin käyttöä. Syöttää heille turvallisia sivuja luettavaksi?

  Vastaa
 • TeamsIn Net
  19.4.2017 at 18:30
  Permalink

  Hei, ja kiitos kysymyksistäsi,
  Hinnoittelu on vielä hiukan kesken oman sivuston osalta. Kun tämä asia on lyöty lukkoon, ilmoitamme täällä asiasta.
  Sivuston tilaukseen tulee oma tilauslomake, millä aktivoimme palvelun tarkistettuamme tilauksen sisällön.
  Tämän jälkeen ilmoitamme tilaajalle henkilökohtaisesti miten ottaa palvelu käyttöön.
  TeamsInNet on aina henkilökohtaisesti tekemisissä asiakkaidensa kanssa. Toimintaa ei automatisoida liikaa jolloin henkilökohtaisen palvelun tila pysyy yllä.
  TeamsInNet on valmiiksi räätälöity alusta. Keskitetysti ylläpidetty, ja ei tarvitse omaa osaamista asennusten tai toiminnallisuuksien osalta. TeamsInNetin ylläpito huolehtii siitä, että palvelu toimii ja on käytettävissä. Näin ollen sinun ei tarvitse miettiä sitä, että miten mikin lisäosa sopii muiden osien kanssa keskenään, ylläpitää sivustoa, tai kuinka paljon jokin ominaisuus maksaaa jos otan sen käyttööni.
  TeamsInNet soveltuu juurikin tällaista toimintaa palveluna hakevalle.
  Toki, jos mielenkiintoa ja tarvetta olisi opiskella itse verkkotekniikoita, web-hostingia tai muuten WordPress-järjestelmän syvällistä toimintaa, kannattaa perustaa itse oma sivusto ja antaa aikaa sen ylläpitämiseksi.
  TeamsInNet antaa mahdollisuuden huolehtia esim oman perheen pilvipalveluiden käytöstä. Keskittyä lapsensa tai isovanhempiensa tarpeeseen pitää yhteyttä tai opetella uusia asioita valvotusti ja turvallisin keinoin.

  Kiitos,

  Matti
  TeamsInNet

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *